Siirtolaisrekisterin käyttömaksun maksaminen

Siirtolaisrekisterin käyttömaksun voi maksaa kätevimmin Siirtolaisuusinstituutin oman verkkokaupan kautta. Varsinainen maksusuoritus tapahtuu valitsemanne pankin tai luottokorttiyhtiön verkkomaksupalvelussa. Toistaiseksi Siirtolaisuusinstituutin verkkokauppa tarjoaa suoran maksuyhteyden vain Osuuspankin ja Sampon verkkopankin asiakkaille sekä  kansainvälisen internet-maksuyhtiön PayPal.comin online-palveluun, jossa maksun voi suorittaa luottokortilla. Viimemainittu on tarkoitettu erityisesti ulkomaisille asiakkaille, mutta sitä voivat käyttää myös suomalaiset asiakkaat.

Jos ette voi tai halua käyttää edellä kuvattua maksutapaa, voitte maksaa käyttömaksun myös suoraan oman verkkopankkinne kautta tai perinteisellä tavalla tilisiirtona Siirtolaisuusinstituutin tilille. Tulostettavan maksulomakkeen tilinumeroineen saatte valisemalla verkkokaupassamme maksutavaksi tilisiirron.

> Siirry verkkokauppaan

Kun olette suorittaneet maksun, teidän on vielä rekisteröidyttävä siirtolaisrekisterin käyttäjäksi seuraavan linkin kautta:

> Rekisteröitymislomake

Lisätietoja Siirtolaisuusinstituutin verkkokaupan kautta maksamisesta

Siirtolaisuusinstituutin verkkokaupassa maksaminen tapahtuu lisäämällä ensin "ostoskoriin" halutut tuotteet (esim. siirtolaisrekisterin käyttömaksu) ja valitsemalla sen jälkeen sopivin maksutapa. Tarvittavien nimi- ja yhteystietojen antamisen jälkeen siirrytään sivulle, jossa olevaa kuvaketta klikkaamalla pääsee valitun pankin tai luottokorttiyhtiön verkkopalveluun maksun suorittamiseksi. Maksu on turvallinen, koska henkilö- ja tili- tai luottokorttitiedot eivät tallennu lainkaan Siirtolaisuusinstituutin
palvelimelle.

> Lisätietoja siirtolaisrekisterin tietokannoista
> Siirtolaisrekisterin yhteystiedot

Huom! Vanhat sivut täällä.

© Siirtolaisuusinstituutti Takaisin ylös