Siirtolaisuusinstituutin toiminnassa on useita poikkeuksia meneillään olevan koronapandemian aikana. Nämä ovat voimassa vähintään 13.5.2020 saakka.

Toimipisteiden aukioloajat

Mikäli haluat tavata työntekijämme, niin kehotamme olemaan häneen henkilökohtaisesti yhteydessä, sillä osa on toistaiseksi etätöissä. Toistaiseksi erikseen sovittaessa voi vierailla paikan päällä Turun ja Seinäjoen toimipisteissä. Toimipisteiden aukiolot saattavat vaihdella päiväkohtaisesti. Henkilökunnan yhteystiedot

Palvelumme

Arkisto palvelee edelleen etäkäyttäjiä.

Julkaisujamme toimitamme verkkokaupan kautta ja erillistilauksina. Toimituksissa voi olla viivästyksiä.

Kirjastomme ei ole tällä hetkellä avoinna yleisölle. Seuraamme Turun yliopiston kirjaston toimintatapoja. Tarvittaessa ole yhteydessä informaatikkoomme.

Tapahtumat

Perumme kaikki omat tapahtumamme ja yleiset tutkimusseminaari kevätkaudelta 2020. Näiden mahdollisesta uudelleen järjestämisestä ilmoitamme erikseen.

Tutkimus

Tutkijamme eivät toteuta henkilökohtaiseen kontaktiin perustuvaa tutkimusta pandemian aikana tutkimuseettisistä syistä johtuen.

Uutiset
Tältä sivulta löydät Siirtolaisuusinstituutin tuoreimmat uutiset. Tapahtumat löytyvät omalta sivultaan.
Lue lisää
Etusivu
Siirtolaisuusinstituutti on ainoa sekä muuttoliikkeiden tutkimukseen että dokumentoimiseen erikoistunut laitos Suomessa. Erityinen tehtävämme koskee ulkomailla asuvien suomalaisten…
Lue lisää