Päivitetty 26.1.2021

Siirtolaisuusinstituutin toiminnassa on useita poikkeuksia meneillään olevan koronapandemian aikana. Siirtolaisuusinstituutti seuraa tarkasti koronavirustilannetta ja päivittää ohjeistustaan tilanteen ja viranomaisten linjausten vaatimalla tavalla.

Toimipisteiden aukioloajat

Mikäli haluat tavata työntekijämme, niin kehotamme olemaan häneen henkilökohtaisesti yhteydessä, sillä osa on toistaiseksi etätöissä. Toistaiseksi erikseen sovittaessa voi vierailla paikan päällä Turun ja Seinäjoen toimipisteissä. Ethän asioi toimipisteissämme, jos sinulla on hengitystieinfektion oireita. Henkilökunnan yhteystiedot

Palvelumme

Arkisto palvelee käyttäjiä Instituutin aukioloaikana ma–pe 9–16.

Julkaisujamme toimitamme verkkokaupan kautta ja erillistilauksina. Toimituksissa voi olla viivästyksiä.

Kirjastomme on avoinna yleisölle ainoastaan sopimuksen mukaan. Seuraamme Turun yliopiston kirjaston toimintatapoja. Tarvittaessa ole yhteydessä informaatikkoomme. Hänen kanssaan voi myös sopia mahdollisten kirjastovarausten noudoista. Mikäli kirjastosta haluaa lainata muuta kuin varattua aineistoa, pyydämme myös niistä tiedon etukäteen.

Tapahtumat

Kevätkauden tapahtumat, kuten tutkimusseminaari ja muut yleisötilaisuudet, järjestämme lähtökohtaisesti etäyhteyksillä. Seuraa verkkosivumme ajankohtaiset tai tapahtumat-osiota, jotta saat ajantasaista tietoa tapahtumistamme.

Tutkimus

Tutkijat voivat toteuttaa henkilökohtaiseen kontaktiin perustuvaa tutkimusta pandemiaan liittyviä yleisiä säännöksiä noudattaen.

Uutiset
Tältä sivulta löydät Siirtolaisuusinstituutin tuoreimmat uutiset. Tapahtumat löytyvät omalta sivultaan.
Lue lisää
Etusivu
Siirtolaisuusinstituutti on ainoa sekä muuttoliikkeiden tutkimukseen että dokumentoimiseen erikoistunut laitos Suomessa. Erityinen tehtävämme koskee ulkomailla asuvien suomalaisten elämän…
Lue lisää