Lähes joka kymmenes suomalainen on ulkomaalaistaustainen ja heidän osallistumisensa ja osallisuutensa myös politiikassa kaipaa kehittämistä ja parempaa ymmärtämistä. Tässä vertaisarvioidussa julkaisussa aihetta käsitellään monipuolisesti.

Kirja julkaistaan 11.5.2022 klo 14.15-15.45 hybriditilaisuudessa. Voit osallistua julkaisutilaisuuteen joko etäyhteydellä (Zoom) tai paikan päällä Siirtolaisuusinstituutissa (Hämeenkatu 13, Turku).

Lue tiedote

Ohjelma:

Avaus Saara Pellander, johtaja, Siirtolaisuusinstituutti

Kirjan esittely Pekka Kettunen, vieraileva tutkija, Siirtolaisuusinstituutti, Erna Bodström, apurahatutkija, CEREN (The Centre for Research on Ethnic Relations and Nationalism) ja Josefina Sipinen, tutkijatohtori, Tampereen yliopisto

Kysymyksiä ja keskustelua

Ilmoittautuminen:

Ole hyvä ja ilmoittaudu täällä viimeistään 10.5.2022

Julkaisu:

Pekka Kettunen (toim.): Näkökulmia maahanmuuttaneiden poliittiseen osallistumiseen Suomessa (Siirtolaisuusinstituutti 2022, tutkimus 8)

Julkaisutilaisuuden jälkeen kirja on saatavilla Siirtolaisuusinstituutin verkkokaupassa sekä vapaasti ladattavana pdf:nä Doria-julkaisuarkistossa.

Etäyhteydellä ilmoittautuneille lähetetään Zoom-linkki ennen tilaisuutta.

Lisätietoja: pekka.kettunen@utu.fi

Etusivu
Siirtolaisuusinstituutti on ainoa sekä muuttoliikkeiden tutkimukseen että dokumentoimiseen erikoistunut laitos Suomessa. Erityinen tehtävämme koskee ulkomailla asuvien suomalaisten elämän…
Lue lisää
Tapahtumat
Siirtolaisuusinstituutin tapahtumat on koottu tälle sivulle. Uutiset löytyvät omalta sivultaan.
Lue lisää