Milloin: 13.6.2024 klo 18-21

Missä: Kirkkopuiston terassi (Tuomiokirkonkatu 1, Turku)

Kenelle: Avoin tapahtuma, kaikki ovat tervetulleita

Mitä maksaa: Maksuton

Aikataulu:
18.00 Tervetuliaissanat Saara Pellander (Siirtolaisuusinstituutin toimitusjohtaja)
18.30-19.15 John Westmoreland
19.30-20.30 Emilia Sisco

Musiikkia ja muuttoliikettä on avoin konserttitapahtuma. Tapahtuma on osa Siirtolaisuusinstituutin 50-vuotisjuhlavuoden tapahtumia ja on toteutettu yhteistyössä Kirkkopuiston terassin kanssa. Tapahtumassa on esiintymässä John Westmoreland ja Emilia Sisco. Tapahtuman luonne on rento yleisölle avoin tapahtuma, joten ota mukaan ystäväsi, lemmikkisi, perheesi tai tule vain itseksesi nauttimaan kesäisestä Turusta ja hyvästä musiikista.

Tuomiokirkon terassi sijaitsee Turun ytimessä Tuomiokirkon vieressä, jokirannan varrella. Koko Tuomiokirkon terassi on ravintola-aluetta ja samalla anniskelualuetta. Voit halutessasi ostaa juomaa ja ruokaa alueen ruoka- ja juomatiskeiltä koko tapahtuman ajan. Tapahtuman päättymisen jälkeen voit myös jäädä nauttimaan palveluista ravintolan aukioloaikojen puitteissa. Alue on esteetön ja alueella tulee sijaitsemaan kaksi sisäänkäyntiä. Siirtolaisuusinstituutin pop-up teltta tulee olemaan esillä alueella koko tapahtuman ajan, joten voit halutessasi tulla moikkaamaan myös instituutin väkeä.

Olet lämpimästi tervetullut nauttimaan kesäisestä päivästä kanssamme ja juhlimaan samalla Siirtolaisuusinstituutin 50-vuotisjuhlavuotta!

Etusivu
Siirtolaisuusinstituutti on ainoa sekä muuttoliikkeiden tutkimukseen että dokumentoimiseen erikoistunut laitos Suomessa. Erityinen tehtävämme koskee ulkomailla asuvien suomalaisten elämän…
Lue lisää
Tapahtumat
Siirtolaisuusinstituutin tapahtumat on koottu tälle sivulle. Uutiset löytyvät omalta sivultaan.
Lue lisää