Toimitusehdot

Siirtolaisrekisterin käyttömaksu on voimassa vuoden kerrallaan ja sisältää käyttöoikeuden Siirtolaisrekisterin verkkotietokantoihin. Palvelu on käytettävissä heti asiakkaan saatua tilausvahvistuksen.

Siirtolaisrekisterin käytöstä ja sisällöstä ongelmatilanteissa ym. voi ottaa yhteyttä Siirtolaisuusinstituutin arkistonhoitajaan Jarno Heinilään jarno.heinila@migrationinstitute.fi , (puh. 040 631 3042) tai lähettää viestin instituutin yleissähköpostiin info@migrationinstitute.fi

Peruutusehdot

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tämä palvelusopimus 14 päivän kuluessa. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun palvelusopimus on tehty.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi asiakkaan on ilmoitettava meille päätöksestä peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla). Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että asiakas lähettää ilmoituksen peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Asiakkaan peruuttaessa sopimuksen, palautamme saamamme suorituksen tilauksessa käytetyllä maksutavalla.

Peruutusilmoituksen voi tehdä sähköpostitse krista.mielismaki@migrationinstitute.fi , info@migrationinstitute.fi tai postitse:

Siirtolaisuusinstituutti
Hämeenkatu 13
20500 Turku