Kirjan julkistamistilaisuus

Kunniakonsuli Peter J. Mäkilän uskomaton ja pitkä tie amerikkalaiseen unelmaan

Tilaisuus järjestetään Siirtolaisuusinstituutissa torstaina 17.9 klo 14.00 (Hämeenkatu 13 Turku 3.krs).

Tilaisuuteen ilmoittautuminen on päättynyt.

Vallitseva tilanne huomioonottaen kutsuja on rajoitettu määrä.

Yrittäjä, kunniakonsuli Peter J. Mäkilän uskomaton ja pitkä tie amerikkalaiseen unelmaan. Siitä, miten hän nuorena miehenä lähti Atlantin ylitse Amerikkaan vain muutama dollari taskussaan. Miten hän selvisi lukuisista vastoinkäymisistä.

Osansa kirjassa saavat myös monet presidentit, poliitikot, julkkikset sekä tavalliset suomalaiset, joita on pelastettu vankiloista ja milloin mistäkin pulasta.

Peter kertoo uskomattomia tarinoita suomalaisista Amerikassa. Kuinka monet heistä joutuivat palaamaan maitojunalla takaisin bisnesten ja muiden suunnitelmien mentyä pieleen – jotkut jopa plastiikkapussissa lentokoneen ruumassa.

Peterin elämä on loistava esimerkki siitä, että amerikkalainen unelma on mahdollista kenelle tahansa. Hän lähti pennittömänä siirtolaisena Suomesta Amerikkaan, vieraaseen maahan, ja kovalla työllä raivasi tiensä yritysjohtajaksi. Aluksi hän jopa keräsi pulloja saadakseen perheelleen elannon. Matkaa amerikkalaiseen unelmaan ei pysäyttäneet sydänkohtaukset, syövät, kuolema, lukuisat hirmumyrskyt eivätkä muutkaan vastoinkäymiset. Monet kirjailijat ovat kysyneet mahdollisuutta kirjoittaa Peterin elämästä kirjan ja nyt vihdoin se on tulossa kirjailija Mike Waven kirjoittamana.

Tällainen tarina on aina kiehtonut suomalaisia.

Kutsu ja tiedote